Herhalingslessen voor het geldig houden van Het Oranje Kruis EHBO-diploma, plus AED gebruik.

Binnen onze vereniging geldt dat voor het verlengen van het EHBO diploma iedere lid per jaar 4 herhalingslessen moet volgen. Deze herhalingslessen vinden in de avonduren plaats. In het voor- en najaar worden de lessen gestart.

Tijdens 3 avonden komen o.a. aan bod: een toets, de vijf belangrijke punten bij het verlenen van eerste hulp, stoornissen van de ademhaling en bewustzijn, reanimatie en verbandleer. Daarnaast worden er door het kader praktische en nuttige tips gegeven bij lastige en complexe ongevallen. Bovendien komt ook de nieuwste regelgeving aan de orde.

De 4de avond is de Algemene Leden Vergadering (ALV). Op deze avond wordt er terug gekeken op het afgelopen jaar en wordt er gekeken naar verbeterpunten voor het komende jaar. Aansluitend aan de ALV wordt er een lezing georganiseerd met ieder jaar een ander onderwerp of thema.

Bij de herhalingslessen zijn de kosten van materiaalgebruik inbegrepen.

De leden worden tijdig geïnformeerd door de VUSO m.b.t. aanvang datum en tijdstip.

Di1:  19 sept, 3 en 17 okt

Do1: 21 sept, 5 en 19 okt

Di2: 9 en 23 januari en 6 februari

do2: 23 nov, 7 en 21 dec