Basisopleiding

Dit is de basisopleiding EHBO, met onafhankelijk examen door Het Oranje Kruis. In twee avonden en twee zaterdagen leert u wat u moet doen, als het gaat om het verlenen van eerste hulp aan volwassenen, baby’s en kinderen.

In 5 lessen leert u wat u moet doen, als het gaat om het verlenen van eerste hulp. De cursus wordt gegeven door een door het Oranje Kruis gecertificeerde instructeur. De nadruk ligt op de praktijk, maar er is ook aandacht voor de theoretische achtergrond. Om het oefenen zo realistisch mogelijk te maken worden LOTUS-slachtoffers ingeschakeld.

Deze opleiding gaat in op de hulpverlening aan baby’s, kinderen en volwassenen. U leert reanimeren en een AED te bedienen, Stop de bloeding is een nieuw onderdeel in de cursus.

Kosten

Deze cursus kost € 250,00 per persoon, inclusief cursusboek, consumpties (koffie/thee) en examengeld.
Wanneer er weer een cursus gepland staat komt dat hier te staan maar neem gerust alvast contact met ons op voor belangstelling

Inschrijven basiscursus

Wij bieden de basiscursus samen met Havelte aan en de lessen zullen gegeven worden in Havelte.

Cursus data 2024:
Zaterdag 09 november van 08.30 uur tot 16.00 uur
Maandag 18 november van 19.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag  23 november van 08.30 uur tot 16.00 uur
Maandag 25 november examen vanaf 18.30 uur

Inschrijfformulier basis cursus:

Basiscursus inschrijving

Vragen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vergoeding Zorgverzekeraar?

Zorgverzekeraars vinden preventieve zorg steeds belangrijker. Daarom zijn er meerdere verzekeraars die een EHBO- of reanimatiecursus vergoeden vanuit een zorgverzekering met een aanvullende dekking. Via zorgwijzer kun je zien welke zorgverzekeraars een vergoeding geven voor het volgen van een EHBO opleiding- of vervolgcursus!